La Regidora de Cultura, Festes i Patrimoni renúncia al seu càrrec en l’Equip de l’Ajuntament de Sineu

 

Maria Antònia Vallespir Garau, número 4 en la candidatura del Partit Popular de Sineu a l’Ajuntament i Regidora de Cultura, Festes i Patrimoni ha comunicat avui la seva renúncia a continuar en l’Equip de Govern de Pep Oliver.

 La fins avui regidora ha dimitit per qüestions de salut. Na Maria Antònia ha estat durant vint-i-un mesos de la nova legislatura la responsable de l’augment de la participació ciutadana al poble de Sineu en festes com la Gala de Carnaval per adults o les carreres de caragols per als més petits, s’ha instaurat el nou sistema dels Reis d’Orient i s’ha promocionat i subvencionat econòmicament la Batukada i els Dimonis de la Cova d’Es Fossar; a més, durant el seu mandat s’ha rehabilitat la sala d’exposicions de l’Ajuntament de Sineu i s’ha planificat la restauració de l’ala nord del Claustre de Sant Francesc, obra que s’iniciarà en pocs mesos. Sense dubtes la seva valuosa tasca dins de la Corporació Municipal ha estat essencial pel projecte de Sineu pel 2007-2011.

 

Previsiblement l’escó deixat per na Maria Antònia Vallespir serà ocupat per en Francesc Florit Jaume, candidat número 7 en la llista del Partit Popular de Sineu.

Un pensament sobre “La Regidora de Cultura, Festes i Patrimoni renúncia al seu càrrec en l’Equip de l’Ajuntament de Sineu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s