El PP de Sineu vos desitja unes Bones Festes.

 

Avui és Divendres Sant, dia de processons i solemnitat a la nostra Vila. Els sineuers que poguem veure la solemníssima processó d’avui gaudirem d’un nou carro pel pas de la Confraria del Crist de l’Amor llurs imatges són propietat de l’Ajuntament; amb aquesta restauració i millora ja són totes tres les imatges restaurades per l’Ajuntament, en el seu compromís pel patrimoni municipal.

En aquests dies de tradició, cultura popular i fervor, el Partit Popular vos vol desitjar que passeu una bona Setmana Santa i pogueu gaudir a partir de la setmana que ve de tots els actes i celebracions referents a les festes del nostre Patró Sant Marc i a Sa Fira.

Demà a la matinada, tots a menjar frit. Que ho pogueu gaurdir molts d’anys més.

Aprofitam també aquest post per informar sobre la finalització de les obres de millora i embelliment de la Plaça d’Es Fossar i el Carrer Gran.

Per altra banda recordar que l’ampliació de la Escoleta Municipal esta a punt d’acabar; si el Govern de les Illes Balears i els partits d’esquerra compleixen, amb la voluntat i la col·laboració del Consistori, els sineuers podrem veure en aquesta legislatura l’inici de les obres de la nova Escola d’Educació Primària.

Per acabar, recordar que ben aviat començarà la restauració de l’Ala Nord del Convent dels Mínims en la que s’habilitarà la nova biblioteca i es farà una sala d’estudi i una altra d’exposicions, complint amb un altre compromís electoral.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s