El PP de Sineu estudia denunciar Europa dels Pobles Verds (ERC-EpM) per ocultar la nostra propaganda

ERC

El grup coordinador de campanya del Partit Popular de Sineu estudia denunciar Europa dels Pobles Verds (ERC-EpM) davant la Junta Electoral per haver ocultat la gran majoria d’espais electorals i propaganda de la candidatura popular.

 Un cop més els militants d’ERC encarregats a Sineu de penjar els cartells electorals de la seva candidatura han demostrat el seu tarannà irrespectuós, brut i antidemocràtic en la participació del joc polític en aquesta campanya electoral. En els espais públics habilitats allà on hi havia cartells d’Estaràs i Mayor Oreja avui n’han aparegut dels candidats d’Esquerra Republicana de Catalunya i Entesa per Mallorca, fet que segons el reglament electoral és il·legal, a més de moralment reprovable, i més en un poble com Sineu, on simpatitzants d’unes i altres sigles som veïnats, coneguts o inclús amics. I ho són vius, han esperat al darrer vespre en el que es pot fer campanya per dur a terme les seves intencions. Però el pitjor no és això, el responsable d’ERC a Sineu, Julià Gayà,  i els personatges del seu partit que han protagonitzat aquests actes incívics, han estat capaços inclús d’ocultar la propaganda aferrada a fustes propietat privada del Partit Popular, situades a la barana de Sa Riba d’Es Fossar. Cal recalcar que els voluntaris de campanya d’UM també han participat en el joc brut.

La intolerància i la política de confrontació ha quedat patent un cop més, el curiós es que són aquests els que pretenen ser els governants de tot Sineu.

Per tot això, ens proposem de forma seria la possibilitat de denunciar Europa dels Pobles Verds (ERC a Sineu) davant la Junta Electoral.

7 pensaments sobre “El PP de Sineu estudia denunciar Europa dels Pobles Verds (ERC-EpM) per ocultar la nostra propaganda

  1. Estaria bé que preparassiu per a ses pròximes eleccions un grup de gent que s’en encarregui d’arrebassar tota la propaganda que posin ells. Perque tan mateix, amb denúncia o fora, ells no creuen amb el sistema (“sa constitució de merda”), així que se torcaràn es cul amb lo que digui sa Junta Electoral.

  2. Lo pitjor de tot és que els molt cabrons, que diuen voler lo millor pel poble, també s’han dedicat a tapar tots els cartells del concert d’Alaska per a les Festes d’Agost. Destructivisme a les totes. Per als que som nouvinguts a Sineu, aquesta guarda ens donen una imatge del seu partit, que deu meu…

  3. Noo… es que aquesta gent no enten que es el Dret a la PROPIETAT PRIVADA… pobrets es que fan pena! avagades val mes passar… per que el temps posa sa xusma i la gent que posa traves (respecte als cartells de alaska) al seu lloc! i ben aviat posaran al seu lloc; que mas dit? Bielins, Sarigots, Titines … I tel’s cruses i no tenen nasos de dir-te hola!? caaa …

  4. Després d’haver rebut una disculpa oficial per part de dos membres d’Esquerra Republicana de Catalunya, el Partit Popular de Sineu ha decidit no interposar la denúncia davant la Junta Electoral.
    Esperam que aquest fet sigui un avís després de concórrer ja a tres eleccions en les que sempre hi ha hagut joc brut. Esperam que no es torni a repetir.

  5. Jo la posaria de totes formes. Aquests no pararán, no hem de jugar a ser bons al.lots amb ells. Només s’han disculpat dues persones. Això no ès res….Canya!!!! que ja estan mig morts!!!

  6. Aupa PP de Sineu, sou uns cracks, no vos acobardeu davant quatre radicals d’extrema esquerra que l’armen per tot allà on passen…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s