Festes d’Agost 2009

 

Dibujo

La Regidoria de Cultura i Festes presenta el programa de les festes patronals de la Mare de Déu d’Agost 2009, que com cada any suposen tot un seguit d’activitats lúdiques, culturals i participatives que dinamitzen el poble durant els dies voltants a la patrona.

La brigada municipal ja està repartint casa per casa el programa de les festes, que com veureu, enguany ha canviat un poc. L’Ajuntament ha optat per cercar patrocinadors pel mateix aconseguint abaratir el preu d’impremta, així, s’observa un conjunt d’anuncis de negocis del municipi i d’altres de forans que han contribuït al pagament del programa. 

A continuació destacam els dies i actes més importants de les Festes de la Mare de Déu d’Agost 2009: 

–          Divendres 07: Sopar a la fresca a la Plaça d’Es Fossar, amb el concurs de Playback per adults, l’Elecció de Miss i Mister Sineu 09 i l’espectacle “Paellas Show” de Diabéticas Aceleradas.

–          Dissabte 08: Pregó de Festes a càrrec de Jaume Bauçà Coll. Fangoria en Concert. 

–          Divendres 14: Cercavila de colla de xeremiers. Correfoc Infantil. Castell de Focs d’Artifici. Revetla amenitzada per Orquestra Zarza, Orquestra Tramuntana i Fenómenos Band.

–          Dissabte 15: Corregudes d’Es Cós. Ofici Solemne a la Mare de Déu d’Agost. (II) enDIMONIada. Revetla amenitzada per Orquestra Vuit Vents, De Paso, Géminis i Tomeu Penya. 

Com podreu apreciar, enguany degut a motius per tots sabuts, a més dels ciutadans, les institucions han hagut d’ajustar els seus pressuposts, per això, l’Ajuntament decidí escurçar un poc les celebracions d’enguany.

El Partit Popular de Sineu vos desitja unes bones festes!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s