José Ramon Bauzà, nou President regional

 g_268noticia_img12_09_24

José Ramon Bauzà ha estat elegit nou president del PP de Balears substituint en el càrrec a la eurodiputada, Rosa Estaràs, que avui ha presentat la seva dimissió per motius de salut.

La ja ex Presidenta, Rosa Estaràs va explicar en la Junta Directiva Regional que després dels consells mèdics i familiars ha decidit presentar la seva dimissió després que la seva malaltia cardíaca i tiroïdal s`hagi complicat en els últims mesos després de dos anys molt dificultosos en el partit en què “s`ha combatut la corrupció, de manera que aquells que havien enganyat a la gent i al partit han estat expulsats perquè no càpiga dubte que tenim tolerància zero davant la corrupció “. El Secretari General, Guillem Estarellas, ha renunciat també al seu càrrec per fidelitat  a la Presidenta Estaràs, essent conscient de que la tasca d’un secretari general ha d’anar en concordança amb el lideratge de la presidència que l’ha triat. A més, els dos líders han denunciat que el PP ha patit una persecució política com mai s`ha viscut en la història, ja que pel sol fet de ser del PP, els protocols d`actuació han estat diferents.

José Ramon Bauzà ha estat nomenat President per assentiment de la majoria dels membres de la Junta Regional, en detriment de Pere Rotger, que ha renunciat al càrrec en favor de la joventut i la renovació que representa el Batle de Marratxí. Aixi mateix, s’ha acordat la celebració d’un Congrés Regional passades les renovacions de les juntes locals de l’illa de Mallorca. En les mateixes Junta Directiva i posterior Roda de Premsa, el nou President Regional, José Ramón Bauzá ha comentat que, “ningú podrà dir que no serà escoltat ni que no tindrà un lloc en aquest partit”, de manera que ha expressat la seva disposició a “recollir totes les suggeriments i necessitats “dels afiliats.

Ha remarcat que “cal unificar més que mai al partit de files cap a dins i de files cap a fora per que d`una manera cohesionada i unànime puguem plantar cara a la responsabilitat de Govern des de la nostra tasca d`oposició perquè puguem manifestar el sentiment majoritari de la societat amb vista a tornar a les illes un Executiu del PP”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s