Arriben el Nadal i l’any 2010.

 

 

Un cop més, l’equip de govern de l’Ajuntament ha programat per aquestes dades un programa d’activitats per a les Festes de Nadal, Cap d’Any i Sant Antoni 2010.

Se’n poden destacar els concerts de Nadal, l’obra de teatre “Nabilo III”, el concurs de betlems i mostradors comercials, la tradicional exposició d’autors locals, la cavalcada reial o l’espectacle dels Dimonis de Sa Cova d’Es Fossar el dia de Sant Antoni. Com haureu pogut veure, aquest any des de l’Ajuntament s’ha decidit no editar una agenda cultural “professional” mitjançant l’impremta, si no repartir el calendari imprès en fulls normals; tota reducció de despeses és poca a l’hora de seguir una política d’austeritat a la nostra institució local; moltes gràcies per la vostra comprensió i col·laboració. Recalcar que s’han repartit exemplars per totes les barriades del municipi, emperò, també podeu consultar el calendari d’actes de Nadal, Cap d’Any i Sant Antoni a la web de l’Ajuntament de Sineu, http://www.ajsineu.net .

Per acabar, en nom del Partit Popular de Sineu i dels sineuers que componen l’equip de govern municipal, desitjar-vos a tots vosaltres unes molt bones festes i un venturós any 2010, carregat d’èxits, salut i alegria. Bon Nadal!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s