Un poc més a prop de la nova escola de primària.

 

 

Els tràmits que permetran construir la nova Escola d’Educació Primària de Sineu es van reduint. La comissió de Patrimoni i Urbanisme del Consell de Mallorca ha aprovat la modificació de les NNSS que es van proposar per a poder dur a terme la construcció del centre escolar. Per part de l’Ajuntament, s’hauran d’aprovar les normes subsidiàries modificades abans del mes de maig del proper any.

Es preveu que s’iniciï la construcció de la nova escola pública durant el primer trimestre de l’any 2010, degut a que aquest projecte és de primera necessitat, al millorar les instal·lacions educatives dels més joves del poble. S’invertiran més de quatre milions d’Euros en el projecte, que donarà cabuda a cinc centes places educatives pels al·lots i al·lotes sineuers. A més de qualificar els terrenys rústics on s’ha de construir el centre escolar com a urbanitzables, s’ha acordat la construcció d’una pantalla vegetal davant del centre escolar, per evitar l’impacte visual que pugui causar el mateix a la zona d’Es Cós, i en general a la panoràmica del nostre poble.

Com vam proposar en el programa electoral de les passades eleccions municipals de l’any 2007, volem donar solucions a les mancances i necessitats del nostre municipi i els seus veïnats, i aquesta, n’és una passa més.

Foto: Diario de Mallorca

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s