XIII Congrés Regional Extraordinari

El proper dissabte dia 6 de Març es celebra el XIII Congrés Regional del Partit Popular, amb caràcter extraordinari. Aquest congrés va ser convocat per la Junta Directiva del PP de les Illes Balears, a proposta del president regional en funcions, José Ramon Bauzà, amb l’objectiu d’elegir un nou equip directiu fort i renovat, de cara als propers comicis municipals, insulars i autonòmics.

Per primer cop en la història de la nostra formació política, tots els militants tendran dret a vot en qualitat de compromissaris, pel que podran triar entre les opcions de Carlos Delgado Truyols, batle de Calvià, i José Ramon Bauzà Díaz, batle de Marratxí. Durant el procés de campanya, els dos candidats han fet arribar als afiliats del partit tota una sèrie de documents que contenen les propostes bàsiques de cadascún dels seus programes, a més d’haver visitat les juntes locals de les quatre Illes Balears. A més, destacar que a proposta de la Junta Directiva del Partit Popular de les Illes Balears i de Margalida Isabel Cabrer, presidenta del Comité Organitzador del Congrés, hi haurà una urna de votació en cada municipi de les Balears. Tendran dret a vot quasi 19.000 persones.

En el cas de Sineu, estan convocades a les urnes més d’un centenar de persones que, seguint l’horari establer pel Comité Organitzador, podran acudir a votar al Col·legi Electoral entre les 9:30 i les 18:00h del proper dissabte. La Junta del Partit Popular de Sineu va acordar en la seva darrera reunió del passat divendres, ubicar la Mesa al Casal de Cultura de Sineu (Teleclub). Recordar als nostres afiliats, que per poder votar només és necessari acudir amb el seu DNI, passaport o carnet de conduir vigents, dins de l’horari establert.

El Comitè Organitzador del Congrés ha decidit nomenar president de la Mesa a Pedro Álvarez Gelabert, secretària a Laura Costa Forteza, i vocal a Francesc Florit Jaume. Dir també que ambdues candidatures, la de Delgado i la de Bauzà, comptaran amb dos apoderats cadascuna.

Podeu obtenir més informació sobre la candidatura de Carlos Delgado a www.porbaleares.com i avui vespre a les 20h al seu míting de fi de campanya al Meson Sa Tanca (Marratxí). Per altra banda, podreu informar-vos sobre el projecte de José Ramon Bauzà a www.joseramonbauza.es o al seu míting de fi de campanya a Es Molí d’Es Comte (Palma) a les 20:00h.

XIII Congrés Regional Extraordinari, ara és el moment. Participa!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s