Victoria del Partit Popular

 

Ahir, 6 de Març de 2010, vam celebrar el XIII Congrés Regional del Partit Popular en el que, sense debat de ponències, elegirem les 21 persones que han de formar el Comitè Executiu del partit pels propers tres anys. Com ja és sabut, es va imposar la candidatura de José Ramón Bauzà, batle de Marratxí, amb un 69% dels vots, sobre la candidatura de Carlos Delgado, que va obtenir el 30% dels suports.

A continuació es resumeixen les dades de participació i resultats obtinguts a la circunscripció de Sineu.

Vots Censats: 100

Participació: 60%

Vots a José Ramón Bauzá: 52 ,  86’66%

Vots a Carlos Delgado: 6 , 10’00%

Vots en Blanc: 1 , 1’66%

Vots nuls: 1 , 1’66%

A les 18,00h, la Mesa de la circunscripció de Sineu va tancar la urna, i a les 18,20 es van transferir resultats oficials a la Presidència del Congrés, encapçalada per Joan Flaquer. Cal dir que la jornada va ser un exemple de democràcia interna i participació, ja que no es van enregistrar incidents en cap de les quatre illes, i es va donar paraula i dret a vot a 19.000 persones, votant lliurement 9.000 d’aquestes. De forma general, la participació va assolir el 48%. 

Previsiblement, la nova executiva regional encapçalada per Bauzà comptarà amb Miquel Ramis com secretari general, i vint vocals elegits entre batles, militants i regidors del PP als municipis balears com ara Biel Serra de Sa Pobla, Lluïsa Terrassa dePalma, Salvador Losa de Santa Eulàlia del Riu, o Marga Prohens de Campos. El XIII Congrés Regional va ser clausurat en presència d’Ana Mato, Vicesecretària General d’Organització, i Mariano Rajoy, President Nacional del PP.

Sense dubtes, qui ha guanyat ha estat la democràcia i la renovació, en resum, el Partit Popular.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s