Més educació, més benestar social, més esports

 

 

Poc a poc es van complint els compromisos. El Partit Popular de Sineu, que governa des de la passada legislatura va fent tot el que proposa, complint així el seu compromís amb el municipi; l’anterior legislatura es va aconseguir complir el 80% del programa electoral. A l’actualitat, complits quasi tres anys de la present legislatura, s’han aconseguit complir el 60% de les nostres propostes electorals.

El programa de govern que ha regit la política dels tres anys que duim de la present legislatura s’ha caracteritzat, a criteri del Partit Popular, com el període de les inversions en matèria d’educació, cultura, patrimoni, participació, el benestar social i els esports. En els tres anys que duim governant de bell nou, s’han dinamitzat les festes, les fires i els mercats, s’han potenciat les associacions festives, s’han restaurat diversos pous antics de la nostra vila, s’ha intentat recuperar el tradicional i antic ball de fresses, ampliat l’Escola d’Educació Infantil, licitat la construcció d’un nou Centre d’Educació Primària, restaurat el Claustre de Sant Francesc, creat una nova Biblioteca Municipal i iniciat els tràmits per construir un centre de dia al poble i dues pistes de paddel. 

El passat divendres vam celebrar un Ple Extraordinari per en el qual vam proposar els grups de la oposició la aprovació de la licitació i explotació de dues pistes de paddel, l’aplec de condicions per restaurar l’Hospici i convertir-lo en un Centre de Dia i el conveni amb el Govern de les Illes Balears per la construcció de la nova Escola de Primària. Amb tot això, s’hauran oferit solucions dinàmiques i una oferta de poble amb futur en base a un compromís adquirit a les urnes.

Com a Equip de Govern a l’Ajuntament, en els dos darrers anys haurem executat la inversió de quasi cinc milions i mitg d’Euros en les matèries anteriorment citades, tenint en compte l’existència d’una greu crisi econòmica i financera. Emperò, queda el final d’algunes gestions i l’execució de tots aquests projectes per, a la fi, poder veure els compromisos convertits en realitat.

 

populars de Sineu

Feina feta, feina per fer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s