Cinc anys de Govern Popular, en positiu

En aquests dies es compleixen cinc anys de govern municipal en mandat del Partit Popular. Per primera vegada en la història municipal, l’any 1999 el Partit Popular va tenir la possibilitat de governar, en col·laboració amb Unió Mallorquina; però als dos anys de l’alternança municipal, una sonada moció de censura va donar pas a una nova majoria. El 2003, fruit dels resultats electorals, es va forjar una nova majoria, i arrel del pacte de govern subscrit entre el nostre partit i UM, el Partit Popular ostenta la màxima representació del nostre municipi. En aquells dos anys es va fer molta feina, fet que quedà reflectit als resultats dels comicis del 2007, en base als quals es va a reeditar la coalició, amb el nostre lideratge.

El proper cap de setmana, complint amb el Pacte per la Governabilitat i la Estabilitat de Sineu, cedim la primera vara a Unió Mallorquina. Es compliràn cinc anys de govern popular al poble. Considerem que, en la situació que hem viscut els darrers anys, govern en coalició, esperit pactista amb l’oposició, el Govern de les Illes Balears de color polític oposat al del poble, el cas del desfalc a les arques de l’Ajuntament i la posterior crisi econòmica, el balanç es pot considerar positiu. En aquests cinc anys de tasca, moltes persones han fet tot el que han pogut amb una única fixació: millorar el poble. Els noms de Toni Comas, Xisco Gelabert, Antònia Munar, Jeroni Alomar, Xisco Florit, Maria Antònia Vallespir, Toni Jordà, Pere Joan Jaume, Antònia Font i Pep Oliver estan intrínssicament relacionats amb la gestió municipal; millores com la abaixada d’imposts de l’anterior legislatura, la transparència en la gestió econòmica, la reforma de la plaça d’Es Fossar, Plaça d’Es Mercadal i el carrer Església, la implantació del servei de Tanatori Municipal, la millora de les instal·lacions del Poliesportiu, la reforma de les Normes Subsidiàries, la construcció del nou PAC i la nova Escoleta d’Educació Infantil, l’ampliació de l’Institut, la dinamització de les festes i el mercat del dimecres, la recuperació de la Fira de Sant Tomàs, la recuperació del Claustre de Sant Francesc, o l’inici de les gestions i les obres dels futurs Centre de Dia i Escola d’Educació Primària.

L’objectiu bàsic a complir en el que queda de legislatura serà acabar les infrastructures que s’han iniciat fa poc, per tal d’oferir els millors serveis possibles als veïnats de Sineu. A partir del proper dissabte, els cinc regidors del Partit Popular continuaran exercint les tasques de govern de forma fidel als interessos del poble, i a les ordres de Pep Oliver Amengual, batle de Sineu per Unió Mallorquina. A nivell de partit, renovació, noves cares i propostes, i moltes ganes de fer feina. Tot sigui no per interessos personals, sino per Sineu, per la voluntat general i el progrés i el benestar social.

Gràcies Pep.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s