Tolerància, respecte i convivència.

Aquest és l’amor que tenen certs sineuers de l’esquerra (majoritàriament independentista i catalanista) a la tolerància, la voluntat de la majoria, la Democràcia, la convivència en pau, el respecte als doblers de tots els veïnats del poble i la tasca dels emplats municipals. Clar que amb nocturnitat i alevosia, com els covards, naturalment.

Els empleats municipals, com cada any per les Festes Patronals de la Mare de Déu d’Agost, decoren Sa Plaça, el Carrer Major i la Plaça d’Es Fossar amb el tradicional paperí (que quasi cada any s’espenya, naturalment, per la brusca estiuenca). Malgrat això, any rere any i sense directrius polítiques de cap tipus, els membres de la Brigada Municipal pengen les guirnaldes de paperí al seu gust i sense mala fe. Però es veu que enguany, que el paperí s’ha penjat de color vermell i groc, alguns s’ho han pres com una ofensa a l’eminent cor català del poble de Sineu. I clar, ho havíen de resoldre. Una simple estirada ha bastat per arreglar-ho a la seva manera i fotre’ns la decoració festiva d’Es Mercat.

Amb aquesta filosofia, -la pèrdua del respecte a la tasca dels empleats públics, als doblers municipals, a la voluntat de la majoria i a la convivència natural-, pretén l’esquerra sineuera demostrar la seva mínima capacitat per governar-nos a tots els sineuers?

Aquests dies les xarxes socials han bullit en torn a aquest aconteixement, i s’ha pogut apreciar realment què pensen certes persones que en les darreres eleccions formaren part de dues candidatures municipals diferents. Aquestes són les seves Festes d’Agost. Esteim arreglats!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s