Pere Joan Jaume, proclamat candidat a la Batlia de Sineu

El Partit Popular de Sineu ha presentat Pere Joan Jaume Florit com a candidat a la batlia de Sineu. L’acte es va celebrar a la Casa de Cultura del poble amb la presència del president regional del PP, José Ramón Bauzá, així com altres dirigents insulars i regionals del Partit del nivell de Pere Rotger, Francesc Fiol, Joan Rotger o Miquel Ramis.

Pere Joan Jaume assumeix el relleu de Pep Oliver “Boter”, qui s’ha presentat a les eleccions del 2003 i 2007, i ha governat el poble entre 2005 i 2010. Pels desconeguts, cal descriure el nou candidat com un empresari local de quaranta dos anys, separat i amb un fill, que té gran experiència en el món turístic; és president del PP local des de fa més de vuit anys i regidor a l’Ajuntament des del 2007, havent gestionat àrees com Economia, Tresoreria, Educació, Joventut, Festes o Turisme.

En la seva intervenció ha reconegut que “és un orgull” ser el candidat del PP a les properes municipals i ha dit que treballarà “amb il.lusió” pel bé del poble, principalment “perquè Sineu segueixi sent un dels municipis de referència de Balears “. “Hem de continuar amb el treball dels últims anys”, ha destacat, al mateix temps que ha subratllat que “aquest és un projecte de tots” que “especialment s`adreça als més joves perquè ells són el present i el futur de Sineu “i ha aventurat que” crec en la majoria absoluta “que en les passades eleccions no va ser aconseguida per molts pocs vots.

Per la seva banda, Bauzá ha dit sentir-se sentir-se “orgullós” del treball realitzat fins ara, si bé s`han mostrat “convençut que Pere Joan Jaume ho farà molt bé”, perquè “creu en la política de poble i de proximitat al ciutadà, la política de fer el que la gent necessita” i “ho ha demostrat amb la seva implicació en els diferents àmbits de la vida quotidiana de Sineu”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s