Passotisme de Vicens i el PSM per arreglar el tren de Manacor.

El grup parlamentari popular i el PP de Sineu han acusat de “paràlisi” i “passotisme” a la Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat per no haver adjudicat les obres de reparació del mur que es va esfondrar en la línia del tren de Manacor, a la alçada de Sineu, quan han passat cinc mesos des de l’accident.

El PP considera que reparar el mur “hauria de ser una prioritat per a la Conselleria”, segons ha manifestat avui la diputada Mabel Cabrer, durant una visita al lloc de l’accident, que ha realitzat al costat del portaveu del grup popular al Parlament, Antoni Pastor, el president del PP de Sineu, Pere Joan Jaume, i les diputades Sandra Morell i Isabel Llinàs.

Cabrer ha criticat que l’estudi de verificació de la seguretat de la línia, que es va encarregar el 24 de juny, havia de lliurar en primer lloc el projecte de construcció del mur, però no ho va fer fins a mitjans de setembre, segons informa el PP en uncomunicat.

“Ens sembla vergonyós que després de cinc mesos de l’accident, l’obra de reparació del mur encara no ha estat adjudicada, cosa que demostra una vegada més el poc interès de la conselleria a resoldre aquesta situació”, ha assegurat Cabrer, que ha augurat que la obra no estarà finalitzada al desembre, com havia anunciat el conseller, perquè requereix uns quatre mesos d’execució.

Cabrer ha recordat que en la passada legislatura en què governava el PP, quan es va produir un accident a Son Tey, la línia va estar interrompuda perquè l’obra de reparació va durar cinc mesos i mig, però es va començar a treballar-hi “des del primer dia, incloent caps de setmana “.

Per altra banda Pere Joan Jaume, Regidor a l’Ajuntament i Candidat a la Batlia, va informar que en el darrer Ple Ordinari de l’Ajuntament de Sineu es va aprovar per unanimitat una moció del Partit Popular i Unió Mallorquina que demana a la Conselleria de Medi Ambient i Mobilitat la construcció del tren en trinxera, al seu pas per la localitat, per evitar dividir Sineu en dues parts, mitjançant la supressió dels pasos a nivell amb ponts i túnels, totalment antiestètics i poc funcionals.

Segons Pere Joan Jaume, “el que fa falta ara és que la conselleria faci cas a la voluntat del poble, i que no ens ignori de forma descarada com està fent amb Santa Maria”.

Un pensament sobre “Passotisme de Vicens i el PSM per arreglar el tren de Manacor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s