Col·locada la primera pedra de la nova Escola de Primària

L’Ajuntament de Sineu, juntament amb la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears, va col·locar ahir la primera pedra del que serà la nova Escola d’Educació Primària.

Amb la construcció d’aquesta nova infraestructura educativa s’inverteixen més de quatre milions d’Euros (més de cinc cents milions de pessetes) en la millora de l’educació dels nostres fills. La candidatura que l’any 2007 es va presentar pel Partit Popular a l’Ajuntament es va comprometre en que, en el cas de governar, es faríen les passes necessàries per ampliar l’actual Escola de Sa Quintana o a construir-ne una de nova, per tal d’oferir un millor servei als alumnes, ampliar les instal·lacions i garantir el bon desenvolupament de l’educació dels infants i nins de Sineu.

Visualment, aquest nou projecte que ara posam en marxa es caracteritza per la seva planta triangular a la que es diferencien dos blocs perpendiculars, entre els quals s’hi troba el pati i les instal·lacions esportives. Per altra banda, és necessari recalcar que comptarà amb capacitat per donar servei a quatre cents cinquanta nins i nines de Sineu; cent cinquanta d’infantil i tres centes de primària. Aquest nou CEIP ha estat dissenyat pels arquitectes Guillem Quetglas i Tòfol Salas.

A l’acte de col·locació de la primera pedra de la nova Escola de Primària hi han assistit Pere Joan Jaume, Regidor de Joventut, president del PP de Sineu i candidat a la batlia de l’Ajuntament de Sineu, Antònia Font, Regidora d’Educació, Toni Comas, Tinent de Batle, Pep Oliver, Batle de Sineu i el Conseller d’Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears, Bartomeu Llinàs.

Juntament amb l’ampliació que s’ha fet a l’Escola d’Educació Infantil de Sa Rota, des de l’Ajuntament esteim complint amb els nostres compromisos i amb el futur dels nostres nins i nines. Educació: feina feta, feina per fer.

Un pensament sobre “Col·locada la primera pedra de la nova Escola de Primària

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s