Volem conèixer la teva opinió…

Des del Partit Popular volem conèixer la teva opinió respecte aquests quatre anys de govern en coalició amb Unió Mallorquina. Es tracta de que tots els visitants del nostre blog puguin puntuar la feina feta pels regidors que han format part de l’equip de govern que ha gestionat Sineu durant aquesta legislatura. Respecte a la nostra gestió, volem destacar que hem hagut de treballar amb moltíssims entrebancs, com la crisi econòmica o la mala dotació econòmica procedent del Consell de Mallorca i el Govern de les Illes Balears. Malgrat això, hem assolit certs objectius.

El dia de la presentació d’en Pep Oliver Rebassa com a candidat a batle pel nostre Partit, el nostre cap de llista va dir que aquesta legislatura seria la de les infraestructures socials; un exemple en són l’ampliació de l’escoleta infantil de Sa Rota, el centre de dia de l’Hospital o la construcció iniciada de la nova escola de primària. Altres projectes s’han quedat en això, en projectes; la tan reclamada i necessitada residència per a la tercera, un cop més, per una injusta i criticable decisió de la consellera d’Afers Socials, Fina Santiago (Bloc-Esquerra Unida), i del Govern en el seu conjunt, no ha pogut esser.

Ara, quan la present legislatura arriba a la seva fi, és als ciutadans als que toca puntuar la feina feta pels que han governat, en aquest cas, nosaltres. Et volem escoltar, per aquest motiu vos convidam a tots i totes a participar en la nostra enquesta. Puntua i opina amb un comentari!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s