El PP sineuer presenta una moció contra la construcció d’una planta asfàltica a Son Corb

.

El primer tinent de batle i president del Partit Popular de Sineu, Pere Joan Jaume, ha donat entrada al registre de l’Ajuntament una moció del grup municipal del PP de Sineu en contra de la construcció d’una planta asfàltica a la pedrera de Son Corb.

El texte de la moció es el següent:

Moció del Grup del Partit Popular a l’Ajuntament de Sineu.

REBUIG A LA CONSTRUCCIÓ DE LA PLANTA ASFÀLTICA A LA PEDRERA DE SON CORB

EXPOSICIÓ DE MOTIUS:

El Partit Popular, com a formació política compromesa amb la Vila de Sineu, es vol posicionar respecte l’implantació d’una planta d’aglomerat asfàltic en l’antiga pedrera de Son Corb, ubicada al terme municipal del nostre poble.

La consecució de dit projecte industrial suposaria, en l’àmbit mediambiental, un gran impacte, no només visual sino també per l’emissió de partícules nocives per la flora i la fauna de l’entorn de la planta, fet que perjudicaria de forma notable l’ecosistema dels voltants i, a més, posaria en perill la salut dels sineuers residents a la zona.

Per aquest motiu, es presenta la següent MOCIÓ:

1.- Ens pronunciam en contra de la construcció de la planta asfàltica a la pedrera de Son Corb, així com d’altres activitats nocives pel medi ambient i la salut.

2.- Que l’Ajuntament de Sineu dóni suport explícit a la recollida de signatures en contra de la construcció de dita instal·lació.

3.- Es convida als altres grups polítics de Sineu que es vulguin adherir i fer front comú perque no es dugui a terme aquesta construcció dins del nostre poble i els seus voltants.

4.- S’acorda enviar una còpia d’aquesta moció a la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient i Territori del Govern i al Consell de Mallorca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s