Noves Generacions de Sineu renovà la seva junta directiva el passat 16 de Desembre

Noves Generacions de Sineu reforça el seu camí. El passat divendres, 16 de desembre del 2011, la Junta Local va triar el que serà el nou equip directiu de l’organització juvenil després de l’etapa de cinc anys encapçalada per Pedro Álvarez Gelabert.

La refundació de Noves Generacions de Sineu, que es va dur a terme l’any 2007 a iniciativa del president del PP sineuer, ha suposat durant aquests anys que els joves de centre dreta s’involucrin en la política local. Durant aquests anys NNGG ha passat de tenir cinc membres a ser en total més d’una vintena, a més de nombrosos simpatitzants sense carnet.

Va obrir l’acte el president del Partit Popular de Sineu, Pere Joan Jaume, qui va relatar com es va posar en marxa la junta dels joves del Partit al poble ara fa uns sis anys i va agraïr a tots ells la feina feta durant aquests anys. A continuació el president sortint va fer un anàlisi de gestió dels seus cinc anys al càrrec i es va despedir de tots els companys. La junta sortint va sorprendre a Pedro Álvarez amb un vídeo dels darrers cinc anys a NG i amb una placa en agraïment a la seva tasca. La cloenda va ser a càrrec de Margalida Prohens, portaveu parlamentària del PP i número 2 de Noves Generacions de les Illes.

Els resultats de l’elecció foren els següents:

– Convocats: 26 (100%)

– Presents: 16 (64%)

– Vots a favor: 15 (94% dels presents)

– Abstencions: 1 (1% dels presents)

– Vots en contra: 0 (0% dels presents)

Va ser nomenada presidenta Laura Montenegro Munar, amb vint-i-un anys, estudiant d’Enginyeria Informàtica a la UIB. La nova presidenta de NNGG proposà per a la nova etapa a Sergi Planas i Esperança Mesquida com a vicepresidents i a Marc Álvarez com a secretari general.

Enhorabona joves!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s