Torn de Pere Joan Jaume i el Partit Popular

En poc més de dos mesos de gestió del nou batle de Sineu, Pere Joan Jaume, vos informem dels punts més importants que s’estan duguent a terme des de l’Ajuntament de Sineu:

– La construcció del nou CEIP Rodamilans de Sineu està enllestida, així com també el trasllat de materials des de l’antiga escola Sa Quintana. Per tant, els alumnes i els docents podran començar les classes amb total normalitat, això sí, comptant amb un espai nou i més adequat pel seu funcionament.

– L’Ajuntament va presentar un concurs per l’adquisició d’una màquina agranadora. L’objectiu és millorar la neteja del nostre poble. La màquina ja és al poble.

– Les Festes de la Mare de Déu d’Agost van ser un èxit malgrat la reducció pressupostària. En temps de crisi les administracions municipals no podem gastar els doblers que no tenim; un exemple d’aquesta minva és el pressupost dels focs artificials.

– S’han millorat tota una sèrie de desperfectes a l’IES Sineu i les seves instal·lacions; un exemple n’és la millora dels vestuaris del Poliesportiu, que empren a més dels estudiants, diverses associacions i clubs de Sineu.

– S’està treballant per cercar una solució conjunta amb l’IMAS i el Consell de Mallorca amb l’objectiu de posar en funcionament l’antic Hospici, que va ser rehabilitat per Josep Oliver en l’anterior legislatura.

– Tal i com vam prometre, en breu es posarà en marxa una ambiciosa reforma circulatòria. Una de les primeres passes és l’adequació d’un nou pàrquing, asfaltat i senyalitzat, devora la Plaça de s’Era. Les tasques d’asfaltat ja han finalitzat; hi haurà capacitat per uns 29 cotxes.

– S’està treballant per posar en marxa una Escola de Bàsquet per a federats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s