Elecció del candidat a batle

mzxHjWyqTal i com es va fer saber a través de les nostres xarxes socials, dues són les persones que han formalitzat la seva predisposició a ser candidats a la batlia en les properes eleccions municipals de maig del 2014; Pere Joan Jaume, batle actual i Bartomeu Mulet, regidor de Festes, Esports i Participació Ciutadana.

L’elecció de la persona que encapçalarà la candidatura del Partit Popular de Sineu es farà d’acord amb el Reglament Intern del Partit Popular de Mallorca i els Estatuts Nacionals. D’acord amb aquestes dues normes, als municipis on no hi hagi Comitè Electoral -òrgan encarregat de l’elecció de candidats i confecció de llistes-, actuarà supletòriament la Junta Local.

La votació es durà a terme demà, divendres 17 d’octubre, en Junta Local Extraordinària. Els convocats podran exercir el seu dret a vot a Sa Quintana entre les 19 i les 21’30 hores en votació secreta mitjançant urna i papereta. Estan convocades un total de vin-i-quatre persones, a saber:

Càrrecs unipersonals: el president, la secretària i el tresorer.

Membres electes de la junta: els vint vocals elegits pel president.

Càrrecs nats: regidors del Partit Popular que no són electes de la junta.

A partir de les 21’30 hores de demà, en aquesta mateixa pàgina, publicarem els resultats detallats de l’elecció del nostre candidat a batle.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s