Èxit de convocatòria a la presentació del candidat a batle de Sineu, Tomeu Mulet

DSC_0032Més d’un centenar de persones han assistit avui, dissabte 31 de gener, a l’acte de presentació de Tomeu Mulet com a candidat a batle de Sineu. L’acte, que s’ha celebrat al Teleclub, ha comptat amb l’assistència del secretari general autonòmic del PP, Miquel Vidal, els diputats Pere Rotger, i el president autonòmic, José Ramón Bauzá, entre altres.

El batle i president del Partit Popular de Sineu, Pere Joan Jaume, ha estat l’encarregat d’obrir l’acte de presentació. Durant el seu parlament, el batle ha agrait als sineuers que l’any 2011 li atorguessin la confiança per poder ser el batle del poble. Jaume ha destacat que aquesta legislatura ha estat una etapa difícil i condicionada per la crisi financera; malgrat això, el batle ha assegurat estar satisfet pel balanç aconseguit, ja que en aquesta legislatura s’ha aconseguit millorar l’estat dels carrers del poble, obrir una nova escola i aconseguir superàvit als comptes municipals. Finalment, Pere Joan Jaume ha assegurat sentir els colors del Partit Popular i s’ha posat a disposició del nou candidat a batle per aconseguir un bon resultat electoral, que garanteixi una bona gestió a l’Ajuntament de Sineu.

Tomeu Mulet ha encetat la seva intervenció agraint al públic la seva assistència i ha assenyalat que “vaig decidir donar la passa i presentar-me com a candidat perquè la gent del poble m’ha recolzat i m’ha demostrat el seu absolut respecte durant aquests anys que he fet feina com a regidor“. Així mateix, el nou candidat a batle ha destacat la necessitat d’unir l’agrupació local, tenint per objectiu continuar sent la primera força política municipal; “tots hem de sumar, l’objectiu ha de ser fer un bon equip de feina per Sineu“. El candidat ha acabat la seva intervenció garantint que sempre serà el mateix i que aspira a representar dignament a Sineu en el futur.

La presentació del cap de llista del Partit Popular de Sineu ha conclòs amb les intervencions del secretari general i el president autonòmics, Miquel Vidal i José Ramón Bauzá, respectivament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s