Comunicat

Davant els fets que han succeït en les darreres hores i totes les notícies que estan apareixent en premsa, el Partit Popular de Sineu vol manifestar el següent:

1. La nostra força política compta amb més de cent afiliats a Sineu i amb una Junta Local, formada per vint-i-un membres, que és l’encarregada de gestionar el dia a dia de la nostra organització política.

2. Dia 17 d’octubre de 2014 -d’acord amb els nostres Estatuts Nacionals i amb el Reglament d’Elecció de Candidats Municipals del PP de Mallorca-, la Junta Local va elegir en vot secret a Sr. Tomeu Mulet Florit com a candidat a la batlia de Sineu, en detriment del Sr. Pere Joan Jaume, que no va comptar amb el suport de la majoria.

3. La Junta del Partit Popular de Sineu es reunirà en pròximes dates per reestructurar el seu organigrama. Aquesta situació no és insostenible; en la darrera Junta Local, celebrada el passat mes de febrer, es van nomenar un Coordinador i un Equip de Campanya encarregats de tramitar la confecció de la candidatura electoral, i la recopilació de les propostes que formen el nostre Programa de Govern.

4. El Partit Popular de Sineu vol el millor pel poble, i ha actuat, actua i actuarà en conseqüència, com sempre ha fet. Som un grup de sineuers compromesos que vol fer feina única i exclusivament per Sineu; treballam en equip i no creiem en lideratges ni ambicions personals.

5. En política tots som necessaris, però ningú no és imprescindible. Com sempre, estem a la disposició de tothom, per rebre crítiques i suggeriments.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s