12 homes i 9 dones integraran la nostra llista a les eleccions municipals de dia 24 de maig

MANUAL TRAZADO EN ILLUSTRA

El candidat del Partit Popular a la batlia de Sineu, Tomeu Mulet, ha proposat avui els integrants i la composició de la candidatura que es presentarà als pròxims comicis locals de dia 24 de maig. La llista suggerida serà aprovada en pròximes hores pel Comitè Electoral del Partit Popular de Mallorca, i enviada a la Junta Electoral d’Inca.

Una vegada més el PP sineuer demostra que, tot i les dificultats i les circumstàncies polítiques complicades, és una força viva i preparada per governar. Presentam una candidatura integrada per dotze homes i nou dones, d’una mitjana d’edat de 40 anys. Conscients de la necessitat d’integrar als nouvinguts, i de fer partícips als residents estrangers a Sineu en els assumptes d’importància local, s’integren a l’equip que es presenta a l’Ajuntament dues persones de nacionalitat italiana i belga, que fa anys que viuen a Sineu.

La candidatura que encapçala Tomeu Mulet està renovada en un 51% respecte a la de fa quatre anys, havent nascut el candidat més major l’any 1935 i l’any 1992 el més jove. El principal objectiu d’aquest equip és, per tant, oferir una opció de Govern assenyada i que combini experiència amb renovació i joventut.

Pots conèixer qui és qui AQUÍ.

Programa de Govern

El passat dimecres 15 d’abril, reunits en sessió extraordinària, vam aprovar el Programa de Govern per la legislatura 2015-2019. Es tracta d’un llistat de propostes ambicioses i assumibles per la institució municipal, sense comprometre l’estabilitat pressupostària.

Aquest programa electoral ha estat elaborat gràcies a reunions sectorials, trobades amb associacions i a la participació de més de cinquanta sineuers que, anònimament, han fet arribar via correu electrònic les seves suggeriments. Des del Partit Popular de Sineu volem agrair amb molta humilitat la participació de tots els que, des d’una forma o l’altra ens heu ajudat a què això fos possible.

En pròximes dates la nostra organització política donarà a conèixer el contingut de les propostes al poble i recollirà les impressions i demandes addicionals dels sineuers.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s