Elecció del Pregoner: nosaltres feim una proposta.

image

Estam molt contents de que el nou equip de govern adopti una política de consultes als sineuers via Facebook. Malgrat això, sense despreciar les aportacions fetes per les associacions locals pel que fa a l’elecció del pregoner de les festes patronals, volem reivindicar el nostre paper.

Si el tarannà del nou consistori és el diàleg, i al seu ADN hi figura l’assemblearisme i el municipalisme, ens demanam perquè els regidors de Gent per Sineu no han consultat als grups polítics de l’oposició respecte a aquesta qüestió tan important. Els ciutadans són cridats a les urnes cada quatre anys per elegir a uns representants del poble que facin feina, no per a que siguin estàtues de cera; des d’un tarannà constructiu i emprant també les xarxes socials, hem fet la nostra pròpia proposta. Volem que el Club Esportiu Sineu sigui l’encarregat de fer el Pregó de les Festes de la Mare de Déu d’Agost 2015.

Després de 38 anys de dur treball, el futbol local ha ascendit a preferent. Consideram que el nostre equip, entitat apolítica que uneix a tots els sineuers i sineueres sense distinció, i que fomenta els valors d’esforç, disciplina i treball en equip, entre altres, seria un gran pregoner. Que l’equip de govern el reconegués amb aquest honor suposaria un reconeixement públic i notori a la seva feina i trajectòria. Exigim als responsables municipals que allarguin 24 hores més la votació de l’enquesta que hi ha al Facebook de l’Ajuntament, i que afegeixin al C.E. Sineu com una opció més.

Tots som el SINEU!

2 pensaments sobre “Elecció del Pregoner: nosaltres feim una proposta.

  1. Volem, exigim… Vaja llenguatge participatiu que teniu. Quedau ben retratats dient “si el taranna del nou consistori és el diàleg”. Després de 4 anys governant sense aquest tarannà (ni internament el teniu, segons el que voltros mateixos deis), primer heu de prendre humilitat i si realment voleu participar, usau un llenguatge que convidi a comptar amb vosaltres. Les paraules i les formes són molt importants.

  2. Retroenllaç: ‘Monara’ serà qui pregonarà aquestes festes |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s