I ara que governen, què?

11778194_10156267217930131_1322305166_nEnrere ha quedat aquell temps en què l’oposició d’esquerres es dedicava a publicar fotografies de tot allò que des del seu punt de vista era criticable. Foto-denuncies, publicacions a blogs i perfils de Facebook, notes de premsa als diaris, monogràfics de la Díngola…; un gran desplegament mediàtic per denunciar la brutícia i la deixadesa dels que llavors governaven el nostre estimat Sineu.

Fa més d’un mes que la responsabilitat municipal torna a ser seva. Canviaren de logotip, de sigles i de persones, i amb el canvi i l’arribada al poder, enrere que han quedat també les seves comprensibles exigències i declaracions d’intencions. Ara els regidors de govern deuen veure les coses de forma diferent, i comprendre que governar amb recursos escassos i dedicació limitada no és tan fàcil com podia parèixer des de les terrasses del cafès on imaginaven la utopia.

11758919_10156267191835131_1949925508_nActuaran en conseqüència? Es posaran les piles? Es faran una foto xapeta en mà per penjar-la al Facebook? Pot ser li donin la culpa de tot a en Pavarotti; però no s’equivoquin, l’àrea de Manteniment de l’actual organigrama polític és compartida amb el primer tinent de Batle i cap de llista de Gent per Sineu.

L’esquerra governa, i ha d’assumir responsabilitats. No tot es resol a força d’imposar nous tributs, crear ordenances o publicar bans; la voluntat política és important, i l’acció governamental no es pot basar en agafar un pinzell i fer-se una foto.

La pastera de la Quartera pareix un excusat (Dingola dixit), i el fasser de la placeta de Sant Marc no té becut, però té bossam (Sineuers Independents dixit).

I ara que governen, què?

Un pensament sobre “I ara que governen, què?

  1. Jo vos respondré al QUÈ: QUÈ res d’això és nou i que la llista és molt més extensa. Això són detalls que per a vosaltres no han tengut importància al llarg del temps (trob fort que sabent-ho des de fa temps no hagueu estàs capaços d’arreglar-ho). QUÈ la llista està feta i que tot es planificarà (paraula que no deveu saber què vol dir) amb criteri de prioritat. Els regidors estan volcats amb les festes d’agost però també ja s’ estan executant millores de la llista (pas de vianants). QUÈ és incomprensible que la llista de detalls de la vostra herència sigui tan extensa. QUÈ voltros comptaveu amb dos polítics amb dedicació exclusiva i no vareu ser capaços de cuidar el dia a dia. QUÈ si d’aquí a dos mesos això no s’ ha arreglat, jo vos donaré la raó. Ara no en teniu gens.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s