Consideracions del Partit Popular sobre la Fira de Sant Tomàs

154179_171934239507223_2264025_n

Una vegada acabat el període electoral des del Partit Popular de Sineu consideram imprescindible fer una valoració sobre la decebedora Fira de Sant Tomàs.

  1. Les fires no són per desacreditar els nostres orígens culturals ni per criticar el passat. L’objectiu màxim ha de ser sempre beneficiar al poble mostrant la riquesa cultural, patrimonial i gastronòmica.
  2. Val més fer unes matances de rebosillo i recordar a locals i forans quins són els nostres orígens, que tenir sa butza bruta a les dotze del migdia.
  3. El carrer Major i Sa Plaça han estat abandonats per l’Ajuntament, fet que s’ha conegut en aquestes barriades del poble.
  4. Una exposició fotogràfica electoralista no fa fira.
  5. No hem vist productes de Nadal ni murtons ni tot el que implicava aquesta festivitat temps enrere. No afirmava el nou equip de govern que volia recuperar l’antic esperit d’aquesta Fira?
  6. La feina promocional ha estat deficient. Per molt que se’ns vulgui vendre una gran afluència, el poble sap que les visites van ser magres i que la jornada acabà molt abans que en altres ocasions.
  7. Vint-i-quatre hores després del recompte electoral nosaltres havíem llevat la propaganda del PP. No es podria fer el mateix amb els cartells de la fira i donar exemple?
  8. Estaria bé que l’equip de govern se’n recordés la gran quantitat d’artistes i associacions locals que no han tingut el seu espai.
  9. En la nostra etapa demanàvem la col·laboració general del poble i tothom qui volia feinejar era ben rebut. La fira ha de ser de tots, no del Sineu d’esquerres.

Per tots aquests motius en pròximes dates demanarem una valoració per part de la regidora de Fires i que se’ns detalli exhaustivament les despeses que aquest esdeveniment ha implicat.  

Un pensament sobre “Consideracions del Partit Popular sobre la Fira de Sant Tomàs

  1. Retroenllaç: Al PP no li va agradar la Fira de Sant Tomàs i la va trobar “decebedora” |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s