Sineu gastarà 9.500€ en paper banyat

En el ple municipal d’aquest febrer s’aprovà el Pressupost Municipal del 2016, que destina 9.500 € dels doblers dels sineuers a un “pla de mobilitat”, a elaborar per professionals externs a l’Ajuntament, destinat a donar llum de forma definitiva als problemes de circulació que pateix el nostre poble. Emtenem que aquesta partida dels doblers dels sineuers s’atenia a la promesa electoral de Gent per Sineu de fer un pla integral de mobilitat, amb una reforma circulatòria i l’elaboració d’un projecte tècnic en funció de tots els vehicles i usuaris de la via pública. 

2

Aquests dies, però, l’equip de govern s’ha passat pel forro els seus propis plans, instal·lant una nova direcció prohibida a la intersecció dels carrers Frontó, Nord i Tramuntana; dia 5 ens anunciaven que l’accés al carrer Frontó no es podrà efectuar des del Vial. No oblidem que aquesta mesura s’afegeix a un dels projectes estrella de l’Ajuntament, que consisteix a eliminar el servei de policia local els diumenges. Per circunstàncies de la vida, allà on l’Ajuntament ha reordenat el trànsit, fa unes hores hi ha hagut un greu accident de circulació en què hi hauria pogut haver desgràcies personals.

3

Els sineuers no són beneits. Sort que aquest diumenge a Sineu encara hi havia municipals de servei. Com s’explica que pressupostem uns doblers en un document que ha de solucionar els problemes de circulació, si els regidors de torn -de forma acertada o no- reordenen el trànsit del nostre poble?

Gastarem 9.500 € en un paper banyat perquè tenim un Ajuntament que ni tan sols compleix la seva agenda política. Veurem autocrítica, titulars o assumpció de responsabilitat política?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s