Decebuts amb la gestió de l’equip de govern municipal

mes-del-dels-son-que_1417668288_23612336_1233x823

Fa uns mesos l’equip de govern suprimí el servei de policia local i ara fa falta 

El Partit Popular de Sineu vol expressar la seva total disconformitat en com gestiona les instal·lacions de la piscina municipal l’actual equip de govern. Durant tota la temporada d’estiu els usuaris han fet arribar les seves queixes per la falta de manteniment del recinte; aigua en mal estat, brutor, vestidors en males condicions, falta de neteja i manca de control.

Tots aquests problemes es veuen agreujats els caps de setmana, amb una afluència molt major d’usuaris, principalment de gent externa que no respecta la normativa de les instal·lacions. El portaveu del grup municipal del PP, Tomeu Mulet, expressa que entenem que els socorristes fan tot el possible per mantenir l’ordre, però es veuen desemparats i desbordats. Els regidors del Partit Popular de Sineu consideren que es necessita més personal de manteniment, sobretot en hores puntes, i que la presència d’efectius de seguretat ajudaria a millorar l’ordre en el recinte, malgrat aquest punt sigui mal de solucionar, degut a la nefasta gestió del personal per part de l’Ajuntament. En plenes Festes d’Agost i amb un Ajuntament que no vol reforçar la plantilla d’operaris municipals com es feia abans, és molt complicat assumir totes les tasques, afegeix el regidor Tomeu Mulet.

Des del grup de l’oposició es vol recordar que el passat més d’abril l’equip de govern suprimí el serveis de policia local en diumenge, i precisament ara fan falta, degut a que aquest és el dia en que hi ha més afluència de gent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s