Poliesportiu: eau de piscine, brutor i abandó

Des del Partit Popular de Sineu volem tornar a denunciar el mal manteniment d’una de les instal·lacions més utilitzades del poble i amb major nombre d’usuaris, el poliesportiu municipal. Actualment tot el recinte, com es pot comprovar a les fotos adjuntes, es troba ple de brutor i molt abandonat.

La piscina municipal, des que va acabar la passada temporada d’estiu, presenta l’aigua verda, les terrasses brutes i la gespa amb molt mal estat. Això demostra que durant tot l’hivern no ha rebut cap tipus de manteniment. De cara a la propera temporada d’estiu això suposarà una major despesa per aconseguir una aigua de qualitat i un major esforç per part dels operaris de la brigada. Hem de recordar les importants inversions fetes durant la legislatura passada en aquesta instal·lació, canviant tota la maquinària de la piscina i millorant els vestidors amb l’objectiu de tenir unes instal·lacions amb bon estat durant tot l’any.

El pàrquing i el velòdrom també es troben plens d’herba i brutor, ben igual que als voltants de les pistes de tennis i pàdel, o en altres recons del poble. Entenem que el poliesportiu, per nombre d’usuaris i visitants que rep, ha de mantenir les instal·lacions en perfecte estat i donar una bona imatge.

De res serveix invertir en maquinària de la piscina, en reformes de vestidors, enllumenat i en gespa si no es fa un manteniment constant de cap a cap d’any.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s