El PP de Sineu es qüestiona ‘si el GPS ha perdut el nord’

En relació a la resposta de Gent per Sineu al comunicat que es va emetre el passat dilluns, l’agrupació del Partit Popular de Sineu vol manifestar el seu suport als regidors Carme Sancho, Maribel Arnau i Tomeu Mulet enfront d’un equip de govern que demostra no admetre crítiques ni errors.

Des del Partit Popular volem recordar que la nostra acció de govern en les legislatures passades fou, en tot moment, de coalició amb successives marques encapçalades per Pep Oliver, actual 1r Tinent de Batle. Si Gent per Sineu té res a dir de l’anterior legislatura o bé ho hauria de qüestionar dins del seu equip de govern, o bé haurien de governar en minoria.

Entenem que si GPS ha tingut capacitat d’entesa i de pacte amb Proposta per les Illes es tenen poques crítiques del passat. Des del PP estam orgullosos de la feina feta durant la passada legislatura a Son Magí; en un context de crisi i contenció de despesa, l’exregidor d’Esports Tomeu Mulet deixà el Poliesportiu amb unes instal·lacions decents i millorades. Malgrat això, la situació actual d’oposició ens obliga a fiscalitzar i controlar el govern; GPS no tindrà enfront a un grup municipal que deixi de banda les seves funcions. És ridícul que el Govern municipal faci oposició a l’oposició.

Des del PP de Sineu seguirem controlant les feines de l’equip de govern i fent ús de tots els recursos que es considerin necessaris per demostrar la realitat i les necessitats que té el nostre poble. I si fa falta recórrer a l’hemeroteca per fer florir la falta de coherència del principal partit de govern, ho farem; Sineu mereix uns governants que respectin la diversitat ideològica, la discrepància i la feina de l’oposició, no un col·lectiu que faci befa del que pensa diferent.

No volem acabar aquest comunicat sense recomanar a l’equip de govern que reaccioni; sovint pareix que el GPS perd el nord. Governar no és fer-se fotos amb infants sembrant plantes a unes zones verdes del poble, ara abandonades o plenes d’herbes. Governar és actuar, fer les coses ben fetes i no tudar els doblers.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s