Volem inversió en el dia a dia del poble i menys despesa supèrflua

Des del Partit Popular de Sineu tornam a insistir en la necessitat de posar esment en l’estat de carrers, voravies i zones enjardinades del poble amb la finalitat de donar una bona imatge, ja que en les darreres dates el poble està oferint una imatge de deixadesa total que no convida als visitants a tornar. En aquest context, des del PP es considera que “no pot ser que l’equip de govern assetgi als sineuers amb noves ordenances i taxes, com per exemple la de préstec de material o la de via pública, i que a canvi els regidors no efectuïn de forma efectiva les seves responsabilitats“.

En la línia del comunicat enviat la setmana anterior -en què el grup municipal del PP denunciava el nul manteniment del Poliesportiu-, aquesta setmana volem censurar el mal aspecte que dóna el poble a les portes de l’estiu, època de major afluència d’illencs i turistes estrangers. En opinió dels regidors del PP de Sineu, “no podem donar una benvinguda lamentable a la gent de fora poble; carrers, zones verdes i voravies brutes i descuidades són la primera impressió que se’n duen els visitants atrets pel mercat, la nostra gastronomia i el nostre patrimoni”.

Tal com des del PP sineuer reclamam més inversió en feines de manteniment i neteja de les zones públiques, també recordam a l’equip de govern que Sa Teulera, Calvari o Ses Cases Noves són barriades de Sineu i que els seus residents paguen tributs. Així mateix instam a l’equip de govern a fer les passes necessàries per mantenir l’estació en condicions, que essent la principal via d’entrada al municipi en transport públic es mostra totalment abandonada.

Finalment volem recordar que l’embelliment, la neteja i el manteniment va ser una de les promeses electorals més importants i ara l’equip de govern gasta els doblers en qüestions de poca utilitat en lloc d’invertir en el dia a dia dels sineuers.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s