El Partit Popular de Sineu elegeix la seva nova junta local

El Partit Popular de Sineu va celebrar ahir vespre, a la sala de batles de l’Ajuntament, el congrés local popular amb l’única candidatura de Pedro Álvarez, proclamat president i que s’acompanya de Sebastià Barceló, com a secretari general, i Maria Font, de tresorera.

El nou president del PP de Sineu, en el seu discurs, va incidir en que “l’objectiu de la nova junta ha de ser construir, unir e incorporar; hem d’ oblidar fets passats i mantenir les portes obertes a tot el que es vulgui sumar al projecte del Partit Popular”.

Álvarez destacà que “som un partit de fets, no de paraules. El dia d’avui és un punt d’inflexió de cara a maig de 2019. Unitat interna, contundència i seny des de l’oposició, juntament amb una bona comunicació, han de garantir que tornem a tenir un projecte de poble guanyador”, ha destacat el president.

La junta local sorgida del procés de renovació que va culminar ahir es proposa incorporar nous actius al projecte local del Partit Popular, millorar la comunicació, facilitar la feina d’oposició als regidors del grup municipal, impulsar les Noves Generacions i obrir nous canals de cooperació amb el teixit associatiu del poble.

El nou Comitè Executiu està integrat pel President, el Secretari, la Tresorera i divuit vocals més, entre els quals hi destaquen els tres regidors de l’Ajuntament i dos històrics de la política municipal, Toni Comas i Maria Munar, que es reincorporen al projecte popular.

Al congrés local del Partit Popular de Sineu hi participaren una cinquantena d’afiliats i hi van assistir, entre d’altres, el secretari general del PP de Balears, Toni Fuster, la vicepresidenta Marga Prohens, entre altres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s