El PP de Sineu critica la negativa de l’Ajuntament a rebaixar l’IBI

SINEU

Des del Partit Popular de Sineu criticam que l’equip de govern municipal (Gent per Sineu – Pi) es negui a rebaixar l’Impost de Béns Immobles (IBI), tal i com va sol·licitar el PP sineuer; de fins al 0,65% per als rústics i del 0,40%, en el ple extraordinari  celebrat ahir.

El portaveu del Grup Municipal Popular, Tomeu Mulet, recorda que la petició popular s’ha fet “responsablement, ja que la rebaixa sol·licitada respecta l’estabilitat pressupostària i el manteniment dels comptes públics”. En aquest sentit, el nostre portaveu afegeix que “consideram que la bona situació econòmica permet abaratir la contribució”.

“Altres ajuntaments mallorquins, com el de Petra o Santanyí, ja han baixat l’IBI, volem que Sineu s’ hi sumi i que l’Ajuntament compensi el descontent de molts de sineuers amb la revisió cadastral”, afegeix Mulet.

Amb tot, des del Partit Popular de Sineu alertam dels interessos electoralistes que es poden amagar després de l’actual negativa, ja que l’equip de govern va considerar que era millor baixar els impostos l’any 2019, abans d’eleccions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s