L’Ajuntament instarà al Consell a aprovar de manera consensuada el Pla d’Intervenció en Àmbits Turístics a iniciativa del PP de Sineu

473641609_52c5c4288a_b.jpg

El Partit Popular de Sineu va aconseguir que s’aprovàs per unanimitat, en ple municipal, una moció amb la qual es proposava l’equip de govern de Gent per Sineu i El PI a instar al Consell de Mallorca a aprovar el Pla d’Intervenció en Àmbits Turístics (PIAT) de forma consensuada amb els municipis, a través de la Federació d’Entitats Locals (FELIB) i amb un debat previ i acord en l’Assemblea de batles de Mallorca.

Per tot això, el portaveu del Grup Municipal Popular, Tomeu Mulet, destaca que “estam satisfets de que l’equip de govern valori la importància del consens en plans tan importants com aquest”. A més, apunta que el “des del Consell han d’obrar amb responsabilitat i comptar amb els ajuntaments per a la seva elaboració”.

S’ha de recordar que fa mesos que el Consell de Mallorca va començar l’elaboració del PIAT però només han avançat dades generals i els alcaldes de Mallorca encara no han rebut ni la informació, ni els criteris, ni el calendari de l’anomenada “zonificació”; mostrant la seva preocupació, directament a través de la FELIB per la falta d’informació en l’aprovació, “ja que d’això depèn l’economia dels seus municipis”, recorda el portaveu del Grup Municipal Popular, Tomeu Mulet.

A més, el nostre portaveu popular, recalca que “aquest tipus d’acords polítics ens beneficien a tots i ens ajuden a tornar el prestigi perdut de la política. Queda ben clar que, si es vol, el consens és possible”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s