Trobades amb associacions i col·lectius locals

pamapam

Amb l’objectiu d’estar a prop dels veïnats, associacions i entitats locals de Sineu el Partit Popular ha establert un calendari de reunions per conèixer de primera mà les principals inquietuds i propostes de millora pel poble.

El principal grup de l’oposició es marca aquestes trobades com a guia i referent de l’acció política de la darrera etapa de la legislatura, amb la finalitat de traslladar al plenari municipal qüestions d’actualitat que preocupen a la població i, al mateix temps, assumir idees i propostes de cara a la pròxima legislatura.

Durant el mes de març el PP sineuer va mantenir les dues primeres trobades d’aquesta iniciativa, amb la Societat de Caçadors de Sineu i amb la Reial Germandat i Prohomonia de la Sang. La finalitat d’aquestes dues primeres reunions, encapçalades pel portaveu Tomeu Mulet, va ser adquirir un compromís amb les necessitats d’ambdues entitats, conèixer la seva acció de conservació rural, mediambiental i patrimonial, i recopilar dades d’actualitat per reivindicar-les a l’equip de govern municipal.

Pel que fa a la Societat de Caçadors, és una entitat que compta amb 150 socis i que desenvolupa una tasca mediambiental destacada. Des d’aquesta associació es traslladà la necessitat de comptar un local adequat al nombre de membres que la integren, i proposaren la possibilitat d’establir un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament amb la finalitat de comprometre’s a combatre diverses plagues que afecten Sineu; la serp de ferradura, la processionària i els moixos salvatges, entre altres.

Des de la Reial Germandat de la Sang es va incidir amb la gran tasca de manteniment i conservació patrimonial de l’edifici de L’Hospital i de la talla de La Sang, béns que són de propietat municipal. Coincidint amb el 50 aniversari de la seva fundació com a patronat, es reivindiquen necessàries actuacions per fer front a accions de recuperació de l’immoble amb la finalitat de tapar goteres, i cruis.

Des del Partit Popular de Sineu s’acullen amb interès totes les propostes i queixes i adquirim el compromís de traslladar-les al plenari municipal, amb l’objectiu de promoure un compromís de l’equip de govern per donar resposta a les mancances actuals. En cas de que aquestes demandes no siguin resoltes per l’equip de govern durant la darrera etapa d’aquesta legislatura, esdevindran en compromisos del Partit Popular pel pròxim període polític.

El PP sineuer considera que, d’acord amb la feina i el benefici comú que hi ha rere aquestes ambdues entitats, l’atorgament d’ajudes amb forma de subvenció és necessària i repercutiria de forma positiva en el poble.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s