El PP de Sineu critica la falta de servei policial durant Sant Marc

5aec2d302d060

El Partit Popular de Sineu critica que l’Ajuntament no vetlli perquè hi hagi servei policial durant les festes o celebracions multitudinàries al municipi. En aquest sentit, no entenem que no hi hagués cap policia local ni durant la processó pels voltants de la plaça ni en les tradicionals paelles populars.

El portaveu del Grup Municipal Popular, Tomeu Mulet, recrimina l’equip de govern que no sigui capaç de reorganitzar horaris per evitar buit policial, ja que “consideram que és primordial que en les celebracions multitudinàries hi hagi efectius policials“.

S’ha de recordar que el dia de les paelles populars arriben a concentrar-se, tant en el recinte del mercat i com pels voltants, unes 1.500 persones; de manera que “entenem que és molt necessària la presència d’efectius de policia perquè puguin solucionar qualsevol urgència que pogués sorgir”, apunta Mulet.

D’altra banda durant, durant la passada processó del dia del patró també es va trobar a faltar aquest servei i “per desgràcia una ambulància va haver de pujar a la plaça per atendre un pacient sense que cap policia pogués ajudar en les tasques pròpies d’un servei d’urgència”.

“Entenem que és una gran falta de responsabilitat que l’equip de govern suprimeixi els serveis de policia local els dies de festa ja que la seguretat sempre ha de ser una prioritat”, conclou Mulet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s