El PP de Sineu vota en contra dels Pressuposts i critica la falta de respecte de l’equip de govern cap a l’oposició

El Partit Popular va votar en contra de l’aprovació del Pressupost Municipal de l’any 2018 en el ple extraordinari celebrat ahir, 7 de maig. Si bé el grup del PP considera positiu l’augment pressupostari, per a l’oposició no ha estat factible donar suport als comptes de l’equip de govern per la seva falta de transparència i de consideració respecte als deures i responsabilitats de l’oposició.

El grup popular censura que Gent per Sineu (GxS) no hagi tingut gens de consideració amb els grups de l’oposició, en entregar la memòria econòmica que dóna consistència al pressupost amb només una hora d’antelació respecte al plenari de debat i aprovació del projecte de pressupost. El PP considera que convocar als partits polítics a un plenari extraordinari, havent presentat només les previsions d’ingressos i despeses, és un brindis al Sol que impossibilita la feina de supervisió que estan obligats a desenvolupar els partits polítics de l’oposició.

L’agrupació popular sineuera ha volgut expressar la seva disconformitat en el retard de la presentació dels pressuposts. Per a l’oposició és molt difícil d’entendre que un equip de govern amb majoria absoluta, que a més compta amb la bona tasca que du a terme la plantilla municipal, presenti el projecte de pressuposts ja entrat el mes de maig. Pel grup popular, un retard d’aquesta magnitud seria comprensible si hagués existit un treball de negociació per part d’un hipotètic govern municipal en minoria, situació que no és el cas.

El PP ha expressat finalment que la falta de transparència amb l’oposició i aquest gran retard en l’aprovació demostren una la total falta de respecte als grups de l’oposició i una nul·la previsió i organització de l’equip de govern en la gestió dels doblers de tots els sineuers.

                Increment pressupostari

Els pressuposts presentats per GxS per a l’any 2018 estan valorats en 2.948.817,11 euros, amb un increment de 217.562,67 euros respecte als comptes de l’any anterior. El grup popular recorda que el creixement de la inversió en el poble es produeix a causa de la regularització cadastral efectuada durant 2017 i a l’augment de subvencions atorgades per part de les institucions supramunicipals.

En aquest sentit, el Partit Popular de Sineu considera que el govern municipal hauria pogut ser més conseqüent amb els esforços econòmics realitzats pels veïnats del poble, i recorda que durant l’any 2017 va proposar una baixada de l’Impost de Béns Immobles per retornar als sineuers els esforços realitzats degut a les modificacions cadastrals. Aquesta iniciativa va ser rebutjada per l’equip de govern municipal.

coins-3134146_960_720

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s