Un poble abandonat i ple de rates

foto-piCom a grup de l’oposició a l’Ajuntament de Sineu estem obligats a criticar un cop més la deixadesa absoluta de l’equip de govern de Gent per Sineu-El Pi pel que fa al manteniment i la salubritat dels carrers del poble.

No entenem com pot ser que a la plaça d’Es Fossar es mantingui en peu el pi mediterrani de davant Can Castell, un arbre de considerable port, que duu pràcticament un any completament sec i suposa un potencial perill per als vehicles que s’estacionen davall seu, per als vianants i per als paradetes que setmanalment es situen als seus peus amb motiu del mercat del dimecres.

Segons el nostre portaveu, Tomeu Mulet, “és inexplicable l’abandó de funcions de l’equip de govern, que pareix que només reaccionarà quan hi hagi una desgràcia”. Per a Mulet el perill és evident ja que “quan el pi era viu estava subjectat per un puntal i ara, estant mort, el desastre només depèn del pas del temps i de les inclemències meteorològiques”.

En aquesta línia ens toca exigir ​​al batle que reaccioni i mani la seva tala i retirada per salvaguardar la seguretat dels voltants i evitar una possible desgràcia en el futur pròxim.

Rates i brutor

Durant les darreres setmanes hem recollit nombroses crítiques procedents de veïnats de la localitat, que es queixen de la proliferació exponencial de rates al casc antic i en els voltants del poble.

En aquest sentit hem de destacar que la problemàtica de la plaga d’aquests molestos mamífers ja va ser denunciada davant els responsables municipals i comunicada a través del nostre butlletí informatiu durant el passat mes de setembre; és evident que amb el pas del temps el problema va a pitjor.

El problema d’aquesta plaga es va manifestar de forma evident en el dia de Tots Sants -quan nombrosos sineuers i sineueres van veure al cementiri una colònia de mamífers que ja ni tan sols s’espanten dels éssers humans-. És per això que des del Partit Popular demanam a l’equip de govern una reflexió profunda sobre la seva acció de govern i la presa immediata de solucions contra l’abandonament generalitzat del municipi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s