Abús d’autoritat

 

El portaveu de l’oposició a l’Ajuntament de Sineu, Tomeu Mulet, ha emès avui un comunicat per censurar l’abús de l’autoritat del batle, “que durant els darrers mesos s’ha aprofitat del seu càrrec per fer ús de maquinària propietat de l’Ajuntament, d’ús exclusiu de la brigada municipal, i d’accedir a espais que estan tancats al públic general”.

Segons Mulet, “diferents dies hem pogut veure al batle utilitzant vehicles municipals per al seu ús particular, així com també maquinària de la corporació per al seu propi benefici”. El líder de l’oposició incideix en que “fins i tot, diferents veïnats del poble també l’han aglapit fent ús del Punt Verd els diumenges; dia en què aquestes instal·lacions estan tancades al poble. No pot ser que el batle s’aprofiti de tenir la clau d’aquest espai per fer-ne ús, d’acord a la seva conveniència, quan la resta de veïnats s’han d’adaptar als horaris establerts per l’Ajuntament”, afegeix Mulet.

D’altra banda el nostre portaveu municipal ha afirmat que “no és comprensible que faci servir vehicles públics per al seu benefici particular quan qualsevol altra ciutadà ha d’utilitzar mitjans privats”. Mulet també afirma que “una cosa és agafar unes quantes cadires i taules, per exemple per a una associació que treballa de forma altruista pel poble, i l’altra és carregar el camió municipal amb equipament públic per a emprar-ho en una festa particular”.

En aquest sentit, el portaveu del PP sineuer ha recordat que l’equip de govern (GxS-El Pi) va aprovar una ordenança per fer pagar als ciutadans per ús de material municipal i afirma no entendre que “el batle hauria de ser el primer en donar exemple, però s’aprofita de la seva posició i abusa de l’autoritat i la confiança de poble”.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s