Un dimecres sense mercat

Sovint una imatge val més que mil paraules.

Tristor entre els sineuers i sorpresa entre els forans era la sensació generalitzada vist el poble en el seu dia gran de la setmana. Podem dir alt i clar que mai havíem vist un dimecres com el d’avui, pràcticament sense mercat. La nul·la promoció econòmica, la falta de consens amb mercaders i restauradors i la gestió municipal d’esquenes a l’interès general i sense professionalitat ha donat els seus fruits.

Segons el nostre portaveu, Tomeu Mulet, “la política municipal ha d’estar centrada amb es problemes del municipi, i no amb allò que passa més enfora des nostre terme municipal. El mercat setmanal dels dimecres necessita una gestió professional i activa, implicant tots es agents: ajuntament, placers, restauradors, touroperadors. Sempre partint del diàleg, el consens i cercant un objectiu comú, que és la seva defensa i promoció. No podem oblidar mai que part de l’economia del poble gira darrera el mercat setmanal i que eés un atractiu turístic i cultural a tenir molt gelós”.

Recordem que el passat mes de maig l’equip de govern de Gent per Sineu va rebutjar les nostres esmenes al Reglament de Fires i Mercats, presentades amb la finalitat de desestacionar els dimecres i afavorir l’artesania i el comerç de proximitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s