Primer les dones

WhatsApp Image 2019-03-08 at 07.20.15.jpeg

Avui, 8 de març, es reivindica el Dia Internacional de la Dona Treballadora. Malgrat això, creim que les reivindicacions s’han d’exercir amb fets i no en declaracions.

Des del nostre grup ens consideram com el partit polític local que millor s’ha adaptat als canvis i a les demandes socials i que, històricament, més bé ha reflectit la diversitat i el sentir del poble de Sineu. La història ens avala!

Des de les primeres eleccions, celebrades els anys 70, el Partit Popular de Sineu ha estat l’agrupació que més regidories ha gestionat amb caràcter femení. Dues dones en l’etapa 1999-2003; tres dones al període 2007-2011; dues dones en la legislatura 2011-2015; i dues dones més en l’actual etapa política. A nivell orgànic, també hem tengut càrrecs de responsabilitat en femení; tres presidentes de les Noves Generacions i també una secretària, una tresorera i una presidenta del Partit Popular. I de fet, l’any 1999 vam fer història presentant la primera candidata a batlessa de Sineu.

Creim en els fets, no en les paraules. És per això que volem agrair públicament la participació de les dones del Partit Popular de Sineu, peces clau al llarg de la nostra història al llarg de tots aquests anys. I al mateix temps, mostrar el nostre compromís en la lluita per la igualtat i en la crida a la participació femenina en la política; no hi ha millor forma de treballar pel que estimes.

Feliç 8 de març!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s