Benvinguda

WhatsApp Image 2022-05-20 at 12.37.35 PMBenvinguts al nostre portal web!

Esperem que trobis en les nostres pàgines un contingut d’actualitat, interès general i centrat en el que volen els sineuers i sineueres.

Durant els darrers anys hem fet un esforç important per adaptar la nostra feina a la responsabilitat de l’oposició. Durant tota la legislatura hem impulsat i impulsarem mesures assenyades que consideram bàsiques i interessantíssimes per al poble que volem fomentar: estabilitat econòmica, neteja, bon manteniment, embelliment, uns serveis assistencials adequats a les demandes del nostre poble i una bona promoció exterior que afavoreixi el teixit empresarial local.

Ara construïm un projecte de futur liderat per en Tomeu Mulet; només hi faltes tu! Som i volem ser un partit obert, centrat i intergeneracional; receptiu a les propostes i els suggeriments de tots els sineuers i sineueres. Dins de les nostres possibilitats feim tot el que és possible, tenint com a base seny, respecte, il·lusió, i perseverança com a bases per fer política.

Si vols tenir un contacte fluïd amb la nostra organització, pots seguir-nos en les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. O bé escriure-mos mitjançant correu electrònic a la direcció ppdesineu@gmail.com. Ens agrada escoltar i canalitzar queixes i suggeriments que repercuteixin de forma positiva en el poble que tots estimam.

Junts feim Vila la Primera!

Salutacions!

Pedro Álvarez Gelabert

President del Partit Popular de Sineu